Saber escollir bici és important

El primer que deveu determinar és per a què la necessitareu

Teniu decidit comprar una bicicleta? Genial! Però, abans d’escollir una, heu tingut en compte les mides, especificacions, materials, marca i, fins i tot, la vostra edat?

El primer que deveu determinar és per a què la necessitareu. No és el mateix fer una passejada per la ciutat que haver de pujar una muntanya o participar en una competició de BMX, i és que cada bici té unes característiques diferent.

Si voleu donar-li diferents usos a una mateixa bicicleta, aleshores busqueu les anomenades híbrides que permeten combinar la ruta amb la muntanya. El quadre d’aquest tipus de bici permet que la pugueu adaptar a diferents terrenys.

Cada bicicleta té una geometria diferent, però per provar la vostra talla l’important és examinar la mida del quadre. El que heu de fer és molt senzill, és passar una cama sobre el quadre i intentar posar-vos dempeus en la superfície.

Com a referència, les bicicletes de ciutat són més petites que les de muntanya. Quant als ajustaments, perquè teniu una millor idea del que significa una bicicleta còmoda, la cama ha de quedar lleugerament flexionada en la posició més baixa del pedal i els colzes han d’estar lleugerament flexionats quan us trobeu en una posició dreta.

 
Comentaris

Destaquem