Si busqueu l'amor per Internet

Cal vigilar el que es vol compartir a la xarxa

Trobar l’amor no és una tasca senzilla i cada vegada són més qui recorren a la recerca digital de la persona adequada. Però, què passa amb les dades personals?

  • Penseu abans: què vull explicar de mi? Teniu en compte que com més parleu de vosaltres, més oportunitats tindreu de convertir-vos en víctima de robatori d’identitat.
  • Comproveu la configuració del vostre perfil. Hi ha portals que possibiliten decidir quines dades són públiques per a quins usuaris. Teniu especial cura amb les fotos sobre la vostra ciutat o casa vostra.
  • Poseu atenció a la política de privacitat. Abans d’iniciar sessió en un portal, heu de verificar la política de privacitat i comprovar si les vostres dades s’utilitzaran amb altres fins.
  • Quant us costarà? Encara que un perfil us sembli de confiança, qualsevol estafador pot estar darrere d’ell. Així que no envieu diners a algú que no coneixeu.
  • Aneu molt amb compte amb les imatges que utilitzeu. Penseu abans de fer-ho, quina utilitat li poden veure a les vostres fotos i teniu especial cura amb aquelles de caràcter més sensible o íntim. Per descomptat, tampoc és aconsellable enviar imatges sobre el lloc exacte de residència.

 
Comentaris

Destaquem