Utilitzar l’assecador a l’hivern

Així es podrà mantenir el nostre cabell en bon estat

Utilitzar l’assecador a l’hivern és invertir en salut. Però, us expliquem com utilitzar-lo amb cap.

  • Eixugueu els cabells amb la tovallola: Una vegada hàgiu acabat de rentar-vos els cabells, emboliqueu-los en una tovallola. No els fregueu, només pressioneu la tovallola amb les mans.
  • La importància del concentrador: Encara que penseu que al treure-li el concentrador a l’assecador l’abast de l’aire serà més ample i anireu més ràpides, això no és del tot així. El concentrador serveix per distribuir la calor correctament i que els cabells s’eixuguin sense que pateixin. Si teniu els cabells arrissats i voleu mantenir els rínxols perfectament, utilitzeu el difusor.
  •  Sempre amb protector tèrmic: El protector de la calor acostuma a fixar millor la forma que li heu donat als cabells en eixugar-los.
  • Compte amb la temperatura!: Si teniu els cabells... Fràgils o danyats: opteu per la temperatura menys calenta. Tintats: conservareu més temps el color i lluentor amb la posició mitjana. Forts i sense problemes: podeu optar per la temperatura més alta.

Si voleu fixar el pentinat, quan ja els teniu eixuts, utilitzeu uns minuts la temperatura freda.

  • Guardeu les distàncies: Mai acosteu l’assecador a menys de 5 o 10 centímetres dels cabells.
  • A poc a poc i bona lletra: Moveu suaument l’assecador amb una mà i, amb l’altra, agiteu la cabellera. Una vegada estigui gairebé eixuta, podeu anar donant forma als cabells prenent flocs no molt gruixuts, i els aneu eixugant a poc a poc, des de l’arrel a la punta.

 
Comentaris

Destaquem