Concert. Eliades Ochoa

Divendres, 02 de Desembre de 20:00 a 21:30 de 2022

Eliades Ochoa arriba aquest divendres, 2 de desembre, al Teatre-Auditori Sant Cugat amb un concert per celebrar els 25 anys de Buena Vista Social Club. Serà a les 20 hores, i les entrades es poden adquirir en aquest enllaç.

Una llegenda de la música cubana i guitarrista del fenomen de Buena Vista Social Club. Nascut el 1946 a Songo la Maya, a prop de Santiago de Cuba, Eliades Ochoa és un dels grans soneros de la història de la música cubana, músic cabdal de tot el fenomen que va ser Buena Vista Social Club, fidel sempre a les arrels de la música tradicional i guitarrista de primera.

Després de deixar-nos bocabadats fa anys amb el projecte AfroCubism –la barreja entre músics de Mali i músics cubans que, de fet, era el projecte original abans de Buena Vista– i també amb Buena Vista, Ochoa i el seu grup actuaran a Sant Cugat per defensar el seu últim disc, Vamos a bailar un son, una increïble descàrrega de cubanía.

Reivindicat per C. Tangana a El Madrileño amb la cançó Muriendo de envidia, Ochoa portarà els aires d'una música tradicional que no és sinó música d'avui, intensa, vital i captivadora.

Fitxa artística: Veu i guitarra: Eliades Ochoa. Percussió major: Jorge Maturell. Baix: José Angel Martínez. Percussió menor i cors: Eglis Ochoa. Guitarra segona i cors: Osnel Odit. Trompeta: Raony Sanchez.

Fitxa de l'activitat:

Activitat: Concert. Eliades Ochoa

Dia i hora: 2 de desembre a les 20 hores

Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat

Preu: 42€

Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Dades Activitat

Data: Divendres, 02 de Desembre de 20:00 a 21:30 de 2022

Preu: 42

Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Afegeix-ho al calendari
 
Destaquem