Lectures a la fresca. "Estat d'alerta"

Dijous, 11 de Juliol de 22:00 a 23:30

Tornen les Lectures a la Fresca aquest mes de juliol a Sant Cugat, amb una 20a edició commemorativa.

La segona proposta arriba el dijous, 11 de juliol, a les 22 hores a la plaça de l'Om, on es representarà "Estat d'alerta".

Amb textos de Mark Twain, Xavier Berenguel, Mercè Rodoreda, Francesc Trabal, Hermann Hesse, etc. Dramatúrgia i direcció: Ignasi Roda

Aquesta obra es va escriure i representar el 1985 amb motiu de la primera Universitat Internacional de la Pau. Les Lectures a la Fresca la recuperen amb motiu dels 40 anys de la Unipau i en el centenari del naixement de Frederic Roda Pérez (Any Frederic Roda). Roda fou fundador i director i reconegut personatge en el món del teatre com a crític, renovador de l'ensenyament de les arts escèniques com a codirector de l'Institut del Teatre amb Hermann Bonnín i impulsor de diferents iniciatives com la creació els anys 50-60 de l'Agrupació Dramàtica de Barcelona, que fou la llavor d'un possible Teatre Nacional de Catalunya. En col·laboració amb la Unipau.

Enguany, a més, per celebrar el 20è aniversari de les Lectures a la fresca s'ha programat l'exposició "20 anys ventant-nos a la fresca". El vano d'aquesta edició és obra de l'artista Ambar Caspari.

Fitxa de l'activitat:

Activitat: Lectures a la fresca. "Estat d'alerta"

Dia i hora: 11 de juliol a les 22 hores

Lloc: Plaça de l'Om

Preu: Gratuït

Organitza: Amics de Pedra i Sang

Col·labora: Ajuntament de Sant Cugat

Dades Activitat

Data: Dijous, 11 de Juliol de 22:00 a 23:30

Preu: Gratuït

Organitza: Amics de Pedra i Sang

Afegeix-ho al calendari
 
Destaquem