Òpera entre copes. "Adriana Lecouvreur"

Dimarts, 25 de Juny de 19:00 a 20:30

Dimarts, 25 de juny, nova proposta d'Òpera entre copes amb "Adriana Lecouvreur", de Francesco Cilea, a les 19 hores a L'Ateneu.

Cicle de conferències sobre òpera que pretén conèixer aquest gènere des de més a prop. Ho farem de la mà del reconegut tenor Marc Sala, president de l'associació Apròpera.

Al juny, conferència a càrrec del tenor Marc Sala sobre "Adriana Lecouvreur", de Francesco Cilea (1866-1950). "Adriana Lecouvreur" és una òpera en quatre actes amb música de Francesco Cilea i llibret en italià d'Arturo Colautti, basat en l'obra teatral d'Eugène Scribe i Ernest Legouvé. Va ser estrenada al Teatre Líric de Milà, el 6 de novembre de 1902 amb la participació d'Enrico Caruso.

L'òpera es basa en la vida de l'actriu francesa Adrienne Lecouvreur (1692-1730), que va néixer en una família humil i va esdevenir l'estrella principal del teatre més prestigiós de França, la Comédie Française. Entre els seus admiradors i amics hi havia Voltaire, que li va dedicar versos plens de tendresa que exaltaven la bellesa, la gràcia i les virtuts de l'actriu. Sembla que hauria mort emmetzinada, segons es creia a l'època, per la seva rival en amors, la princesa de Bouillon.

Preu: 9€ (7€ per a sòcies i socis de l'Ateneu i d'Apròpera). Inclou una copa de vi del celler Albet i Noya. Necessària inscripció prèvia. Més informació i inscripcionsateneu.cat o presencialment a la secretaria de l'Ateneu.

Fitxa de l'activitat:

Activitat: Òpera entre copes. "Adriana Lecouvreur", de Francesco Cilea

Dia i hora: 25 de juny a les 19 hores

Lloc: L'Ateneu

Preu: 7-9 euros - amb inscripció prèvia

Organitza: Ateneu Santcugatenc, AprÒpera

Dades Activitat

Data: Dimarts, 25 de Juny de 19:00 a 20:30

Preu: 9

Organitza: Ateneu Santcugatenc, AprÒpera

Afegeix-ho al calendari
 
Destaquem