Sessió inaugural del 8è Sant Cugat Fantàstic amb "Daddy’s Girl" i "El desarmadero"

Del 23 al 24 de Setembre

Aquest divendres, 23 de setembre, arrenca la 8a edició del festival de cinema Sant Cugat Fantàstic, amb les següents projeccions:

Curt inaugural

  • "Ni a sol ni a sombra"Premiere mundial. Secció oficial, curts a competició. Codi QR per votar premi del públic disponible a la sortida. Espanya, 2022. 13 minuts. Direcció: Talia Hernando. La Nerea està desorientada enmig del bosc, un home apareix darrere d'ella i li demana matrimoni. Després d'aquest estrany succés es descobrirà la veritable relació que els uneix i per què Nerea està amb ell. Curtmetratge presentat per la directora.

Pel·lícula inaugural

  • "Daddy’s Girl"Premiere espanyola. Secció oficial, a competició. Codi QR per votar premi del públic disponible a la sortida. Regne Unit, 2019. 1 h 30 min. Direcció: Julian Richards. Un thriller sanguinari en el qual una policia s'obsessiona amb el cas d'una jove segrestada pel seu padrastre. Quan el pare en qüestió és identificat com un assassí en sèrie els intents de rescatar la noia esdevindran un malson i un terrible enfrontament amb l'assassí.

Curtmetratge

  • "La luz". Secció oficial, curts a competició. Codi QR per votar premi del públic disponible a la sortida. Espanya, 2021. 13 minuts. Direcció: Iago de Soto. Segle XIX. En un petit poble costaner, Olalla i la seva família es preparen per a la nit de «La Treva». Hi ha una única norma: cap llum ha de romandre encesa aquesta nit. Olalla, al contrari que els seus pares, no creu en supersticions. I tampoc creu que ells vinguin…

Pel·lícula

  • "El desarmadero". Secció oficial, a competició. Codi QR per votar premi del públic disponible a la sortida. Argentina, 2021. 1 h 20 min. Direcció: Eduardo Pinto. Bruno és un artista plàstic que, després de patir una experiència molt traumàtica, abandona el seu art per començar una nova vida.

Entrades i abonaments:

Sessió curtmetratge i pel·lícula: 5.5€ / Sessió inaugural (23 de setembre) i maratons: 8€ / Abonament per un dia complet: 10€ / Abonament per tot el festival: 25€. A la venda a les taquilles dels Cinemes Sant Cugat i als webs cinemessantcugat.com i santcugatfantastic.cat.

Programes relacionatsSant Cugat Fantàstic 2022

Dades Activitat

Data: Del 23 al 24 de Setembre

Localitat: Sant Cugat Del Valles

Adreça: Avinguda del Pla del Vinyet S/N

Preu: A consultar

Organitza: Sant Cugat Fantàstic

Afegeix-ho al calendari
 
Destaquem