Teatre. "La guerra no té rostre de dona"

Divendres, 15 de Gener de 20:00 a 21:00

D'Svetlana Aleksiévitx

«La guerra femenina té uns colors, unes olors, una llum i un espai propis. Té paraules pròpies. No hi ha herois ni gestes increïbles, només hi ha persones que porten a terme una activitat humana que és inhumana.»

Ens trobem a un espai deturat, devastat, ple de runes, la guerra és molt present, encara es pot olorar i sentir. Moltes dones que expliquen les seves històries a un periodista, històries de guerra viscudes en primera persona, com elles la viuen i la senten, com la guerra pot tenir nom de dona.

A partir de textos d'Svetlana Aleksiévitx, escriptora guanyadora del Premi Nobel de Literatura l’any 2015, Clara Segura i Guillem Balart ens ofereixen un relat colpidor de les dones que van lluitar a la guerra, i que gràcies a ella, formaran part de la memòria col·lectiva i d’una altra manera de viure el món. L’amor i la por, la mort i la claredat de dones en temps de guerra.

Fitxa artística: A partir de textos d’Svetlana Aleksiévitx. Dramatúrgia: Oriol Broggi i Clara Segura. Direcció: Oriol Broggi. Amb: Clara Segura i Guillem Balart. 

Durada: a determinar
Més informació i venda d'entradesTeatre-Auditori

Dades Activitat

Data: Divendres, 15 de Gener de 20:00 a 21:00

Preu: 28

Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Afegeix-ho al calendari
 
Destaquem