Venda d'entrades per als PETITS CAMALEONS 2024

Del 21 de Maig al 06 d'Octubre

Els dies 4, 5 i 6 d'octubre se celebra a Sant Cugat una nova edició del Festival Petits Camaleons, un festival de música pensat per a nens i nenes de 0 a 12 anys, i evidentment per als seus pares, on tot està pensat i dissenyat perquè puguin gaudir de la música com no ho han fet mai. Volums adequats, concerts curts, varietat d'estils i artistes amb una predisposició molt especial.

Aquest 2024 el festival celebra la seva tretzena edició amb moltes novetats: més espais, més activitats i més dies de festival!

Tota la informació del festival, aquí.

En aquesta edició, passaran pel festival The Tyets, Antònia Font, Miki Núñez, Buhos, Figa Flawas, Ginestà, Blaumut, La Ludwig Band, Cesk Freixas, The crab Apples, Les Testarudes, The Penguins "Reggae per xics", Ambauka, La Clika, La Dona del sac, Koko-Jean & The Tonics, Ixeya, Esther, Iris Deco, Ana Rossi, Carla, Patiperes, Guatatiboa, Pubilles Ninja, Pulmon Beatbox, i no faltaran els concerts per a nadons.

El concert inaugural el protagonitzarà La Clika, el divendres 4 d'octubre, a les 18.30 hores, amb entrada gratuïta a la Carpa Arborètum. I Ixeya protagonitzarà el Concert Estrella Damm, també gratuït, a la plaça Victòria dels Ànglels, a les 19.30 hores. Pròximament estaran disponibles les invitacions.

El mateix dia, Miki Núñez actuarà al Teatre-Auditori a les 21 hores. Entrades, aquí.

Pel que fa al festival, les entrades i abonaments, amb diferents modalitats, ja estan a la venda. Les podeu trobar aquí.

Fitxa de l'activitat:

Activitat: Venda d'entrades per al Festival Petits Camaleons 2024

Dia i hora: A partir del 21 de maig

Lloc: Teatre-Auditori i voltants

Preu: Consultar

Organitza: NoSonores, Teatre-Auditori Sant Cugat i Ajuntament de Sant Cugat

Dades Activitat

Data: Del 21 de Maig al 06 d'Octubre

Preu: A consultar

Organitza: NoSonores, Teatre-Auditori Sant Cugat i Ajuntament de Sant Cugat

Afegeix-ho al calendari
 
Destaquem