FESTA MAJOR DE SANT CUGAT 2024: Pregó a cèrrec de Xavier Bosch

Dijous, 27 de Juny de 20:00 a 21:00

Sant Cugat viurà la seva Festa Major del 27 al 30 de juny. Un dels actes destacats, com cada any, és el pregó, que tindrà lloc a l’Ajuntament el 27 de juny a les 20 hores.

Enguany el pregó anirà a càrrec del periodista i escriptor Xavier Bosch que viu a Sant Cugat des del 2001.  Autor de nou novel·les i de dos reculls de contes, ha guanyat els premis de narrativa més rellevants de la literatura catalana: el premi Sant Jordi (2009) i el premi Ramon Llull (2015). En cinc ocasions, les seves històries han estat “el llibre més venut” de la Diada de Sant Jordi.

Periodista de llarga trajectòria, ha estat creador de formats audiovisuals d’èxit com “Alguna Pregunta Més?” (amb Antoni Bassas), “El món a RAC 1”, “El gran dictat” o “El Barça juga a RAC 1”.

A TV3 ha dirigit els programes “Un tomb per la vida”, “Aquest any, cent” i “Àgora”. Ha dirigit els documentals de música clàssica “La fleur” i “Revolutionary Quartet: l’enigma Gerhard”. Va dirigir el diari “AVUI” i, des de 2010, és soci fundador i membre del consell editorial del diari “ARA”. Membre de la secció filològica de l’Institut d’Estudis Catalans, des de l’any 2000 escriu articles a Mundo Deportivo sobre el Barça.

Fitxa de l'activitat:

Activitat: Pregó a cèrrec de Xavier Bosch

Dia i hora: 27 de juny a les 20 hores

Lloc: Ajuntament de Sant Cugat

Preu: Gratuït

Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Dades Activitat

Data: Dijous, 27 de Juny de 20:00 a 21:00

Preu: Gratuït

Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Afegeix-ho al calendari
 
Destaquem