L'Hotel Sant Cugat acull aquest 27 de gener la gran final del 1r Concurs DPAS al Millor Bombó Artesà d'Espanya 2023
Sis professionals de gran prestigi realitzaran un tast anònim de més de 100 bombons arribats de tot l'Estat. El jurat, presidit pel mestre pastisser Ramon Morató, valorarà aspectes com el sabor, la textura i la presentació, i també l'originalitat.
Aquest concurs està impulsat per la revista professional tècnica DPAS i Books for Chefs, que compten amb una trajectòria d'èxit com a organitzadores d'un altre gran concurs com és el Premi a la Millor Pasta de Te Artesana d'Espanya.
Programa d'actes:
- 10 h. Tast a cegues.
- 12 h. Portes obertes, fins a les 14 h.
- 14 h. Proclamació del guanyador.
Fitxa de l'activitat:
Activitat: 1r Concurs DPAS al Millor Bombó Artesà d'Espanya 2023
Dia i hora: 27 de gener, a partir de les 10 hores
Lloc: Hotel Sant Cugat
Organitza: DPAS i Books for Chefs
Dades Activitat
Data: Divendres, 27 de Gener de 10:00 a 15:00 de 2023
Preu: A consultar
Organitza: DPAS i Books for Chefs
Afegeix-ho al calendari