3 equips del Sant Cugat FC i 1 del Sant Cugat FS reprenen les competicions

Els 4 equips se situen en la competició prèvia a estatal o professional i podran tornar a fer rodar la pilota

El Sant Cugat FC i el Sant Cugat FS estan d'enhorabona, després que el Procicat hagi permès reprendre les competicions prèvies a les estatals o professionals. D'aquesta manera, 3 equips del Sant Cugat FC (el sènior masculí, el sènior femení i el juvenil masculí) reprendran la competició, mentre que en el cas del Sant Cugat FS ho farà el primer equip masculí.

 

Més info: Els esportistes de Sant Cugat tornaran a omplir els pavellons

El masculí del Sant Cugat FS serà el primer dels 4 conjunts que tornaran a la competició, el dissabte 20 de febrer, rebent al Ripollet FS B. Els de Manel Muñoz van iniciar la competició amb un ple de victòries (2) i buscaran seguir amb la bona dinàmica davant un equip que també va sumar 2 triomfs, abans de l'aturada de les competicions. La competició es disputarà només a una volta.

Així doncs, en el cas del sènior masculí del Sant Cugat FC, els vermell-i-negres reprendran la 1a Catalana (només es disputarà la 1a fase), una competició en la qual se situaven en la 2a posició (amb un balanç d'1 victòria i 1 empat) abans de l'aturada de les competicions. El primer repte dels santcugatencs serà a casa el CF Parets, el diumenge 28 de febrer, on els jugadors d'Oriol Alcázar buscaran mantenir la bona dinàmica.

En el cas del conjunt femení, les jugadores dirigides per Tono Cadevall reprendran la Preferent, situades en la 12a posició amb 1 balanç d'1 victòria i 1 derrota. Així, les vermell-i-negres iniciaran la competició a casa el CE Sabadell FC, el diumenge 28 de febrer, conjunt amb 0 punts en la classificació. La Preferent serà només a una volta.

Finalment, el conjunt juvenil del Sant Cugat FC, que competeix a la Preferent, reprendrà la competició a casa davant el Lleida Esport. Terraferma CF B, el cap de setmana del 27 i 28 de febrer, en una competició que durarà només una volta. Els santcugatencs van empatar en la jornada inaugural, abans de l'aturada de la Preferent.

 
Comentaris

Destaquem