Uns 3.000 infants són guardonats en la Cloenda dels Jocs Esportius Escolars

Punt final a la temporada esportiva pels 3.000 infants que participen en algun dels esports dels Jocs Esportius Escolars

Els infants van ser els grans protagonistes durant la Cloenda dels Jocs Esportius Escolars, i és que després d'una temporada d'esforç i dedicació, els 3.000 esportistes que han participat en alguna modalitat dels Jocs Esportius Escolars van ser guardonats en la festa de cloenda, celebrada el divendres 27 de maig. Amb això, la plaça de Victòria dels Àngels i el parc de Ramon Barnils es van omplir d'infants, en una jornada en la qual es va respirar esport, companyonia i superació.

Així doncs, es va fer entrega de trofeus els 3 primers equips de cada categoria de cada modalitat esportiva, a més d'entregar una medalla a tots els participants. D'altra banda, durant la Cloenda dels Jocs Esportius Escolars, es va retre homenatge a Oswaldo Romero, mestre d'educació física durant molts anys a l'escola Joan Maragall i membre de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, sent una figura clau en l'esport escolar santcugatenc.

Amb tot, durant la cloenda, els infants van gaudir d'activitats esportives paral·leles a l'entrega de guardons d'aquests Jocs Esportius Escolars, que enguany comptaven amb els següents esports: atletisme, bàsquet, ciclisme, escacs, futbol 7, gimnàstica rítmica, handbol, hip-hop, iniciació esportiva, multiesport, natació, psicomotricitat, tennis taula i voleibol.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem