4 jugadores del DSV Club Voleibol Sant Cugat triomfen en el Vichy Catalan Voley Tour

La primera prova del circuit de voleibol platja se la va adjudicar un equip format íntegrament per jugadores del DSV Club Voleibol Sant Cugat

Les jugadores del DSV Club Voleibol Sant Cugat Maria Brun, Claudia Llamas, Cristina Poch i Adriana Gassó s'han adjudicat la 1a prova del Campionat de Catalunya Infantil Vichy Catalan Voley Tour, un campionat de voleibol platja. Així doncs, les santcugatenques es van adjudicar la final, el diumenge 5 de juliol, davant del CV AA Llars Mundet per 2 a 1, després d'haver de remuntar el 0 a 1 inicial.

Aquesta 1a prova, disputada a les instal·lacions de Vall d'Hebron de Barcelona, hi van participar un total de 12 equips, repartits en 2 grups de 6 conjunts. En un sistema de tots contra, els 2 primers classificats de cada grup adquirien el bitllet per a les semifinals de la competició.

L'equip format per les 4 jugadores del DSV CV Sant Cugat va finalitzar líder del grup 1 amb contundència, després de guanyar a tots els rivals per 2 a 0: CVB Barça Negre, CVB Barça Blau, Voleibol Sant Just, Volei Platja Vallbona i CV AVAP Girona.

Un cop en les semifinals, les santcugatenques van seguir el guió i van eliminar al CVB Barça Groc per un parcial de 2 a 0. Ja en la final, les santcugatenques cedien el seu únic set de tota la competició en el momentani 0 a 1 davant el CV AA Llars Mundet. Tanmateix, remuntaven l'enfrontament i s'adjudicaven la 1a prova del Campionat de Catalunya Infantil Vichy Catalan Voley Tour.

Amb tot, Toni Alemany, director esportiu del DSV CV Sant Cugat, valora molt positivament el triomf de les 4 santcugatenques: "Per a nosaltres el voleibol platja és una alternativa per continuar competint durant l'estiu. A més, l'equip format per aquestes 4 jugadores és un candidat ferm a arribar a la final del circuit", una final que participaran els 2 conjunts que hagin sumat més punts en les diferents proves del Campionat de Catalunya Infantil Vichy Catalan Voley Tour.