5 clubs estrangers estaran presents en el IV Torneig Internacional de futbol sala

El torneig, organitzar pel Futbol Sala Sant Cugat, acollirà uns 600 jugadors en 6 categories diferents i els diners recaptats aniran destinats a la lluita contra el càncer infantil

El Futbol Sala Sant Cugat té ja definits els equips que competiran en el IV Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat, un torneig disputat al municipi entre el dijous 27 de desembre i el dissabte 29 del mateix mes. En ell, fins a 56 equips masculins lluitaran per alçar-se amb la victòria en les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil.

Com en els darrers anys, el Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat tindrà un caire solidari. Després de la 1a edició que es va organitzar amb la Fundació Eric Abidal, el club vermell-i-negre ha optat en aquesta ocasió col·laborar amb l'hospital Sant Joan de Déu amb la creació d'un hospital Pediatric Cancer Center.

La intenció del club és aconseguir un recapte total de 3.000€ per a ajudar a la creació d'aquest hospital i per al moment, ja hi ha aconseguit un total de 300€. En paraules de Jordi Palau, president del club vermell-i-negre: "Fa poc hem sabut que els fons per l'hospital ja estan coberts, així que ens alegre saber que el nostre recapte podrà incidir a més, als nens que pateixen aquesta malaltia".

A més, enquadrat en el IV Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat, els veterans del FS Sant Cugat rebran el dijous 27 de desembre a la nit als veterans del FC Barcelona, un partit per a celebrar els 40 anys del club vermell-i-negre.


Sistema competició


Enguany, 4 equips competiran en la categoria prebenjamí, en un sistema de tots contra tots, i en el que els dos primers jugaran la final. En la categoria benjamí, 9 seran els equips que lluitaran per alçar el campionat en 3 grups de 3 equips, els quals passaran a la ronda definitiva els 3 primers i el millor segon.

D'altra banda, en les categories aleví, infantil i cadet hi haurà 12 equips repartits en 3 grups, dels quals els 3 primers i el millor segon jugaran les semifinals i finalment, en categoria juvenil, 8 equips, dividits en 2 grups, optaran a classificar-se entre els 4 últims finalistes.

A més, en aquesta ocasió, el torneig compta amb la presència de l'equip francès Montpeller Mediterrania FS en les categories benjamí i aleví; el Supe hongarès en categoria infantil; el Ginga FS de Los Angeles i l'Oxford Lions d'Anglaterra, en cadet, i el Futsal Without Borders de San Francisco en categoria juvenil. D'altra banda, el Valencia Futbol Sala serà l'únic representat espanyol de fora de Catalunya.

D'aquesta manera, se celebraran fins a un total de 125 partits, distribuïts entre la ZEM La Guinardera, la ZEM Rambla del Celler i el Pavelló Municipal de La Floresta. Dijous i divendres es disputaran les fases prèvies, dissabte al matí serà el torn de les semifinals al pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, mentre que les finals es jugaran dissabte a la tarda a la ZEM La Guinardera.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem