El 5è Torneig Ciutat de Sant Cugat de futbol sala recapta uns 2.000 euros per a Open Arms

Un torneig nadalenc de futbol sala que acull els millors planters de catalunya en una jornada solidària i familiar, i que ha tingut aproximadament uns 400 participants

Aquest cap de setmana entre el divendres 27 i el diumenge 29 de desembre al pavelló de futbol sala de la ZEM La Guinardera i al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, s'ha fet un any més la 5a edició del Torneig Solidari Ciutat de Sant Cugat organitzat pel Futbol Sala Sant Cugat. Un torneig, que a part de la vesant esportiva té el costat solidari, que en definitiva és el més important, ja que col·labora amb l'ONG Proactiva Open Arms.

 

Molt nivell en l'apartat futbolístic

 

En el torneig, han participat 32 equips de categories benjamí fins a juvenil en una jornada entitats amb jugadors d'alt nivell com el futbol sala base del FC Barcelona, Les Corts, l'Acadèmia Fernandao o l'Industrias Santa Coloma.

 

Els equips, en categoria benjamí i aleví han jugat al pavelló de La Guinardera, i en categories d'infantil a juvenil han jugat al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.

A part de la participació dels més petits també ha tingut lloc aquest diumenge 29 de desembre, al matí, el torneig de veterans on han participat jugadors històrics del futbol sala estatal com Oscar RedondoDani Salgado o David Herráiz juntament amb jugadors d'equips de Catalunya i del Sant Cugat.

S'hi han inscrit 32 equips que han ajuntat unes 350 persones, arribant a 400 afegint els veterans que han participat en el torneig.

 

Activitats solidàries del torneig

 

A banda del torneig, la principal finalitat és ajudar amb la recaptació dels diners gràcies a l'organització, i amb això, el Futbol Sala Sant Cugat ha fet diverses iniciatives.

Primer de tot, les inscripcions han anat destinades íntegrament a l'ONG Proactiva Open Arms.

A part, també s'han fet sorteigs de samarretes i dessuadores d'equips com l'Industrias Santa Coloma o el Barça i productes de la botiga Thinkinsport que també ha facilitat material, que també han augmentat la xifra de diners destinats a l'acció solidària.

I també s'han muntat a la ZEM La Guinardera i a la Rambla del Celler carpes amb productes amb material. A més, una carpa de l'Open Arms amb informació sobre les accions que realitza l'entitat i material propi de l'entitat com també samarretes, dessuadores, pins, xapes i clauers.

A banda de l'aportació del Futbol Sala Sant Cugat també ha comptat amb l'ajuda de la fundació de la Federació Catalana de Futbol i també d'altres entitats que han participat en la donació.

A part, també s'ha fet una recollida de joguines que han portat els assistents als pavellons per a l'Hospital Sant Joan de Déu a Barcelona.

Amb tot, es preveu que la xifra de benefici pot pujar a uns 2.500 o 3.000 euros.

 

Jordi Palau: "Aportar diners per als quals més ho necessiten és el més important"

 

Per al president del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau: "El més important ha estat l'ambient familiar que s'ha creat avui en els dos pavellons i també tot el que la gent ha aportat per als qui realment ho necessiten. Ha estat, una vegada més, un cap de setmana molt festiu i per això agraïm a tota la gent i tots els clubs, perquè a banda de competir i practicar esport, s'ha creat un molt bon ambient". I també ha destacat que "el principal objectiu és que fos una jornada d'amistat i familiar en què creixen els valors de la solidaritat, sensibilitzar a nens i famílies del que pateixen altres persones".

Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem