La 9a Marxa Corredor Verd del Vallès tot un èxit

Uns 140 participants a la 9a edició de la Marxa Corredor Verd del Vallès en que es reivindica la protecció natural

Ahir diumenge 6 d'octubre es va fer la 9a edició de la Marxa Corredor Verd del Vallès en què van participar unes 140 persones. L'objectiu, és protegir els espais naturals compresos entre les serres de Sant Llorenç del Munt amb les de Galliners i de Collserola, tot resseguint en part l’Anella Verda de Terrassa. I també recuperar i protegir els camins a peu entre les zones verdes entre La Mola i Collserola.

 

Aquesta edició, com la passada, la marxa ha comprès dues etapes i dues modalitats, caminada i marxa nòrdica. La marxa nòrdica consisteix en caminar amb uns pals i amb una posició del cos específica. Una etapa és de Matadepera a Sant Cugat en que es fan 21 kilòmetres i l'altre de Sant Quirze a Sant Cugat en que es fan 10 kilòmetres. La primera va comptar amb 80 participants, 70 caminant  i 10 en la modalitat de marxa nòrdica i la segona va comptar amb 50 participants, 40 en la modalitat de marxa nòrdica i els altres 10 caminant, ja que la distància és mes curta.

Per a Nacho Gonzalvo, organitzador de la Marxa Corredor Verd del Vallès: "Aquesta edició ha anat força bé, la gent ha estat contenta ja que oferim moltes facilitats. Tot i això, esperava que la participació fos mes alta".

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?