L'Ajuntament es compromet a canviar la gespa dels 3 camps de futbol municipals

L'ens municipal ha assegurat també que es millorarà la il·luminació i s'arreglaran les porteries i banquetes de la ZEM Jaume Tubau i els camps de Futbol de Mira-sol i Can Magí

L'Ajuntament de Sant Cugat ha anunciat que canviarà la gespa i arreglarà les instal·lacions dels 3 camps de futbol municipals (ZEM Jaume Tubau, Camp de Futbol Municipal de Mira-sol i Camp de Futbol Municipal de Can Magí), tal com va assegurar l'alcaldessa Mireia Ingla en el programa Línia Directa de Cugat Mèdia. A més, l'ens municipal també s'ha compromès a arreglar la il·luminació, porteries, banquetes i altres elements de les instal·lacions esportives.

Així ho va explicar l'alcaldessa de Sant Cugat: "Tenim tres equips d'arquitectes acabant de redactar el projecte per fer el canvi de gespa. Per tant, ben aviat (entre maig i juny) ja tindrem els projectes i procedirem a les licitacions". D'altra banda, Ingla va explicar que es posarien en contacte amb els diferents clubs per trobar una data per poder fer-ho, "i és que durant unes setmanes no es podran utilitzar les instal·lacions".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem