Albert Arenas ja avantatge en 18 punts a Ogura i es consolida líder de Moto3

El pilot d'Aspar Team de Sant Cugat es reivindica en el circuit de Brno després de patir una caiguda al darrer GP d'Andalusia i fer-se una lesió a l'esquinç esquerre

El santcugatenc Albert Arenas finalitza en la 2a posició al GP de República Txeca, el diumenge 9 d'agost, després de caure en la darrera prova de la competició (GP d'Andalusia) i fer-se un esquinç a turmell esquerre. Amb aquest podi, el tercer de la temporada en 4 proves realitzades, el pilot d'Aspar Team se situa més líder de Moto3 i avantatge en 18 punts a Ai Ogura, 2n classificat.

 

Més info: Albert Arenas es manté líder de Moto3 tot i caure al GP d'Andalusia

Així doncs, el pilot de Motor3 de Sant Cugat sortia en la 7a posició de la graella en el circuit de Brno, gràcies al temps de 2:08.969 i a 0,597 segons de Raúl Fernández, pilot que va assolir la pole position. A més, amb una bona sortida, el santcugatenc se situava en la part alta de la classificació.

En una carrera molt igualada, Arenas ha estat durant tota la prova en la part superior de la classificació, arribant a dominar-la inclús en diferents voltes. A falta de 5 voltes, el santcugatenc queia en la 5a posició, no obstant això, remuntava i acabava en el podi en la 2a posició, per darrere de l'italià Dennis Foggia.

Amb tot, un nou podi d'Arenas que li permet sumar 20 punts més en la classificació i consolidar-se en el lideratge de Moto3, 18 punts per sobre del japonès Ai Ougra (3r a Brno) i a 19 punts del britànic Jonh McPhee (8è al GP de República Txeca). El següent repte d'Albert Arenas serà al GP d'Àustria (al circuit de Red Bull Ring), entre el divendres 14 i el diumenge 16 d'agost.

 
 
Comentaris

Destaquem