Albert Arenas estrena temporada amb una 6a posició

El pilot santcugatenc de Moto3 finalitza la primera carrera de la temporada entre els primers classificats per davant del seu company d'equip, Raúl Fernández, i suma 10 punts en la classificació

El santcugatenc Albert Arenas finalitza en la 6a posició de la primera carrera de Moto3 de la temporada. Amb això, en la cursa disputada a Qatar el diumenge 10 de març, el pilot de l'equip Sama Qatar Ángel Nieto Team acaba en la mateixa posició que iniciava la carrera.

Després d'assegurar-se sortir des de la 2a fila de la graella amb un temps de 2:06.526 minuts en els entrenaments cronometrats, el pilot de Sant Cugat ha estat durant tota la carrera en les posicions capdavanteres, arribant a col·locar-se durant un tram de la mateixa en la 3a posició. Tanmateix, Albert Arenas finalitzava 6è, sumant els 10 primers punts de la temporada, en una carrera que vencia el japonès Kaito Toba i en la qual el santcugatenc acabava per damunt del seu company d'equip, Raúl Fernández, qui assolia la 7a posició.

Pel pilot de Sant Cugat, en declaracions a la pàgina web d'Ángel Nieto Team: "Estic content perquè hem lluitat pel podi, però no ha pogut ser al final. Hem fet un gran treball i hem donat el màxim, estem satisfets i tot això ens dona una motivació per a la pròxima carrera", una pròxima prova disputada a Argentina el diumenge 31 de març.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem