Àlex Trullas s'adjudica el Campionat de Catalunya de Boccia

El santcugatenc, del club Boccia Team, va guanyar els seus 2 duels i va revalidar un títol que no guanyava d'ençà la temporada 2010/11

El jugador de boccia Àlex Trullas es va imposar en el Campionat de Catalunya de Boccia en la categoria BC4, el dissabte 5 de juny a Sant Pere de Ribes, després de vèncer els 2 partits que va disputar. Així doncs, el santcugatenc alça de nou un trofeu que feia 10 anys que no aconseguia.

En el campionat, Trullas va guanyar 11 a 0 a Ramón Prats i 6 a 1 a Vasile Agache per adjudicar-se el guardó en la categoria BC4, una categoria d'esportistes amb discapacitat física, i és que Trullas va néixer amb una malformació en els braços i les cames.

Àlex Trullas valora la fita assolida: "Estic molt content amb el Campionat de Catalunya, i és que és la 2a vegada que aconsegueixo guanyar-lo, després de fer-ho la temporada 2010/11. No obstant això, aquesta ocasió l'he assaborit més".

Amb tot, el jugador de boccia encara el seu darrer repte, el Campionat d'Espanya, un campionat que es disputarà a Madrid, després de finalitzar en la 3a posició en la Liga Nacional. "Si lluito com estic entrenant ara, crec que tinc possibilitats d'assolir medalla" ha sentenciat Trullas.