Un ambiciós Olimpyc Floresta FS deixa escapar un punt en el tram final del partit

Els florestans han disputat un igualat partit davant un rival complicat i tot i que han anat a per la victòria, els visitants han acabat remuntant en el tram final

L'Olimpyc Floresta FS perd per 1 a 2 davant el CEFS Santpedor i segueix sense guanyar a casa aquesta temporada. El matx ha estat molt igualat i ambdós equips han anat a cercar la victòria, tenint ocasions suficients perquè hi hagués hagut més gols. Els blau-i-negres no s'han rendit després que els visitants empatessin el seu gol inicial, i tot i que han jugat amb porter-jugador en els darrers minuts han acabat perdent. Amb això, el CEFS Santpedor és provisionalment líder del grup 4 victòries i 1 derrota i els florestans sumen 2 victòries, 2 derrotes i 1 empat en cinc partits a 3a Nacional.

En el partit disputat el dissabte el 30 d'octubre, els visitants han començat amb més control del joc i als florestans els ha costat apropar-se a la porteria rival, tot i que han intentat realitzar una pressió alta per tal d'intentar tenir possessió de la pilota. El porter de l'Olimpyc Floresta FS, Nicasio Piazza ha hagut d'intervenir per evitar que els visitants fessin el primer del partit en una bona jugada en contraatac. Però, a mesura que han anat els minuts, el domini del CEFS Santpedor s'ha reduït i primer Víctor Olivera i després Adrià Santaolalla han tingut dues arribades clares per poder marcar.

Els de Carlos Nicolás han anat de menys a més en el partit i en la part final de la primera part han començat a tenir més pilota i per tant, a tenir més arribades a la porteria visitant. Amb això, després de tenir diverses oportunitats, en una de les jugades d'atac dels rivals, Pau Ruiz ha robat la pilota al mig camp, el seu xut l'ha aturat el porter, però el rebuig ha anat un defensa i la pilota ha entrat dins la xarxa convertint-se en l'1-0 en el minut 16. En els minuts finals de la primera part, ambdós equips han tingut arribades pero el CEFS Santpedor no ha incomodat gaire la porteria local, com ha passat en els primers minuts de joc i el partit ha arribat al descans amb 1-0.

A la reapresa, tot i que els florestans han pogut fer el 2-0 en la primera jugada després d'una passada d'Enric Pallé a la que Miquel Verdaguer no hi ha arribat, els visitants han tornat a tenir més iniciativa en els primers minuts i han fet enrederir les línies dels locals. No obstant això, el partit s'ha igualat i ambdós conjunts han tingut ocasions clares per moure el marcador. Guillem Munte ha tingut dos mà a mà que no han pogut materialitzar i d'altra banda Oscar Cruz, el porter dels blau-i-blancs a la segona part, ha realitzat una gran aturada en una passada de la mort de l'equip rival que a punt ha estat de suposar l'empat a 1.

El partit ha continuat igualat, tant en el marcador com en el joc i ambdós equips han tingut la possessió de la pilota. Tot i això, a la sortida d'un córner, els visitants han fet l'empat a 1 amb un bon xut des de la frontal de l'àrea. Els florestans no s'han desanimat i han anat a buscar l'àrea contrària, davant un CEFS Santpedor que ha esperat les seves oportunitats per anar al contraatac. Finalment, quan faltaven dos minuts per acabar, els florestans han posat porter-jugador i en les primeres jugades ha estat a punt de marcar el 2 a 1, però una pèrdua en atac ha fet que el CEFS Santpedor marqués a porteria buida. Tot i el gol encaixat, els locals han seguit amb atac de 5, Enric Pallé i Pau Ruiz ho han intentat des de lluny però el partit ha finalitzat 1 a 2. En acabar el partit, hi ha hagut una picabaralla a la pista, l'àrbitre ha tret vermella directa a Pau Ruiz i un jugador rival i no hi ha hagut més incidents.

El tècnic dels b, Carlos Nicolás, ha destacat el treball de l'equip tot i la derrota: Sabíem que sería un partit molt igualat, al final hem volgut buscar la victòria amb el joc de 5, però no ha pogut ser. Era un sistema que havíem treballat aquesta setmana i creiem que l'atac de 5 era una forma de fer-los mal. Anar a per la victòria i ser valents forma part del nostre ADN".

La propera jornada, l'Olimpyc Floresta FS visita la pista del Lamsauto Futsal Lleida, el dissabte 6 de novembre a les 18:00 hores.