Ansu Fati, peça clau en la golejada per 4 a 0 del FC Barcelona al Villarreal CF

El davanter blaugrana va anotar els 2 primers gols de l'enfrontament en el seu debut amb fitxa en el primer equip del FC Barcelona

El valldoreixenc Ansu Fati va iniciar la temporada amb un doblet davant del Villarreal CF, el diumenge 27 de setembre, en la victòria del FC Barcelona per 4 a 0. Amb això, el nou davanter blaugrana va ser el primer golejador del FC Barcelona de la temporada, després d'anotar l'1 a 0 i el 2 a 0.

Més info: Ansu Fati, el nou jugador del primer equip del Barça viu a Valldoreix

El primer gol del de Valldoreix arribava en el minut 15 de la primera part, després que d'una gran jugada de Jordi Alba que assistia perquè Ansu Fati perforés la meta rival. 4 minuts més tard, Ansu Fati rebia una passada de Philippe Coutinho i no desaprofitava per anotar el 2 a 0 a favor del FC Barcelona.

Amb això, el valldoreixenc se situa com a golejador del FC Barcelona gràcies als seus 2 gols. La golejada dels blaugranes la van tancar Leo Messi de penal, primer, i Pau Torres en pròpia meta després. El pròxim partit dels barcelonins serà el dijous 1 d'octubre a casa el Real Club Celta de Vigo a partir de les 21:30 hores.