Aposta ferma del Sant Cugat FC pels jugadors de la casa en el seu retorn a 1a Catalana

El conjunt masculí comptarà amb 17 jugadors formats a les categories base del Sant Cugat FC, dels 23 que enguany tindran fitxa amb el primer equip

El Sant Cugat FC retorna a 1a Catalana amb l'objectiu de competir amb el màxim nombre de jugadors formats al club vermell-i-negre. És per això, que un cop oficialitzat el fitxatge d'Oriol Alcázar com a nou entrenador, el club ha format un equip de 23 jugadors de cara la temporada vinent, 17 dels quals tenen un passat vermell-i-negre, i amb una mitjana d'edat molt jove.

 

Més info: Oriol Alcázar dirigirà al masculí del Sant Cugat FC la temporada vinent

Així doncs, els santcugatencs han decidit renovar als porters Guillem Nadal i Manel Martí, als defenses Jordi Rodríguez, Marc Arnau, Sergi Jiménez, Marc Capel i Arnau Benet, els migcamps Ferran Vera, Sergi Mas, Guillem Benet, Àlex Carazo, Jordi Ranera i Joel Mateos. "Volem donar continuïtat al projecte que va tenir èxit amb els jugadors protagonistes de l'ascens" explica Oriol Alcázar, entrenador del Sant Cugat FC

A més, a les renovacions se sumen 10 noves incorporacions: el lateral dret Sergi Vicente (UE Sants), el central Víctor Rodríguez (CF Mollet UE), el lateral esquerre Marc González (UE Rubí), el migcampista Manel Montoya (FC Santboià), el mitjapunta Ernest López (del Divisió d'Honor juvenil de la Unió Jàbac Terrassa), l'extrem dret Ferran Roca (FC Santboià), l'extrem esquerre Marc Rodríguez (UD San Lorenzo) i els davanters Simón Basanta (del futbol sala CFS Eixample), Marc Pilar (UE Vic) i Uri Fernández "Peix", que puja del filial santcugatenc.

Amb això, el Sant Cugat pretén "fer un pas endavant en el nivell de joc. És un equip molt jove, que està preparat per competir a 1a Catalana. Amb les renovacions i les incorporacions, serem un equip competitiu" tal com assenyala el nouvingut Oriol Alcázar.

Amb tot, els jugadors que enguany no tenen continuïtat amb el projecte vermell-i-negre són Àlex Rubió i Dani Alcayde (CF Sabadell Nord), Gerard Grau (CD Montcada), Naoufal El Ghrim (UE Sant Ildelfons), Kevin Caballero (CF Caldes), Jalal Kasmi (UD Molletense) i Dani Amante.

 
 
Comentaris

Destaquem