Aposta total de l'FS Sant Cugat en tots els seus jugadors

El conjunt masculí renova a 13 jugadors i comptarà amb el retorn de Kilez i les incorporacions d'Àlex Marcos i Jordi Massana

El sènior masculí de l'FS Sant Cugat confia completament amb el bloc de jugadors de la darrera temporada en el seu retorn a la competició, enguany tornaran a competir al grup 1 de Divisió d'Honor Catalana, i mostra d'això és la renovació de tots els jugadors de la darrera temporada.

Més info: El Vilamajor CFS, primer rival de l'FS Sant Cugat en la Divisió d'Honor Catalana

A més, els vermell-i-negres recuperen al lesionat Àlex Kilez, qui es va perdre la darrera temporada per una lesió en el menisc, i incorporen a 2 nous jugadors: el porter Àlex Marcos, provinent del Grups Arrahona FCS, i el jugador Jordi Massana, de l'AE Les Corts UBAE.

Més info: Manel Muñoz dirigirà per 4a temporada al FS Sant Cugat

Per a Manel Muñoz, entrenador del conjunt santcugatenc: "Són jugadors que ens ajudaran a millorar una mica la feina de la darrera temporada i ens ajudaran a ser més forts. Amb les seves incorporacions, tindrem més consistència i solidesa en l'equip".

D'altra banda, l'FS Sant Cugat compta amb les renovacions dels porters Dani Chueca i Arnau Altet i dels jugadors de camp Bernat González, Jordi Magrià, Marc Massana, Marc Joncosa, Víctor Marimón, Miki Redon, Aarón Guirao, Isma Castillo, Pau Gutiérrez, Raül Prados i Josep Puig.

"La darrera temporada ens vam quedar a mitges i estàvem tenint una molt bona dinàmica. Així que enguany, no hem volgut prescindir de cap jugador, ja que tots van estar molt compromesos i això ens assegura tenir una plantilla molt equilibrada" sentència Muñoz.

 
 
Comentaris

Destaquem