Ariadna Priante, 6a amb Espanya sub17 en l'europeu de voleibol

La jugadora de Sant Cugat, que aquest any jugarà amb la selecció permanent de Sòria, juga el seu tercer torneig europeu WEVZA amb la selecció espanyola

Ariadna Priante, jugadora del juvenil A del DVS - Club Voleibol Sant Cugat, ha participat en el torneig europeu WEVZA amb la selecció espanyola sub17. Disputat a Arnhem (Holanda), entre el 15 i 18 d'agost, la selecció espanyola ha quedat en la  6a i darrera posició. 


En el primer partit Espanya sortia guanyant vers a Portugal per 3 a 0. No obstant el bon inici, en els dos següents partits la selecció queia per 0 a 3 vers a França i Bèlgica, equips que acabarien jugant la final de la competició i  i que van guanyar sense dificultats a l'equip nacional.


En l'últim partit, per a determinar la 5a i 6a posició, la selecció es va enfrontar a Portugal, equip que ja havia guanyat en les fases inicials. Tot i començar perdent el primer set, Espanya guanyava amb solvència el segon per 25 a 18. No obstant això, l'equip portuguès sorprenia la selecció espanyola i s'enduia els dos sets seguits, relegant al conjunt d'Espanya a l'última posició. 

 

A més, per Ariadna Priante, la santcugatenca que va disputar de minuts i va gaudir de ser titular en tots els partits: "Sempre que em concentren amb la selecció intento donar el màxim de mi. Estic molt contenta que tornin a confiar en el meu joc i en la meva progressió"

 
Comentaris

Destaquem