Ariadna Priante, de la Blume a la Concentració Permanent de voleibol a Sòria

La jugadora del DSV Club Voleibol Sant Cugat, de només 16 anys ha estat sis vegades internacional en les categories inferiors de la selecció espanyola

Tot i només tenir 16 anys, la jugadora del DSV Club Voleibol Sant Cugat Ariadna Priante Francés, que juga de col·locadora, ja ha defensat fins a 6 vegades les categories inferiors de la selecció espanyola. L'última ha estat aquest mes d'agost, del 15 al 18, a Arnhem (Holanda), que amb la selecció sub-17 ha jugat el torneig internacional WEVZA (Western European Volleyball Zonal Association), en el que Espanya ha estat 6è. Ha jugat 3 WEVZA més: en categoria sub-15, el juliol del 2016 a Chiavenna, tercera; en categoria sub-16, el 2016 a Valladolid, sisena, i en categoria sub-17, el desembre del 2017 a Portugal, quarta. També ha participat en dos Preeuropeus, en les categories sub-16 (a Palència, tercera) i sub-17 (a la República Txeca).

Marxa a la Concentració Permanent de la federació espanyola a Sòria

Després de 2 temporades al centre de tecnificació de la Blume, a Esplugues de Llobregat, el diumenge 16 de setembre Priante marxa a Sòria per passar a formar part de la Concentració Permanent de la Federació Espanyola de Voleibol, on jugarà amb el CAEP Sòria, en el grup A de la Superlliga 2 i estudiarà primer de Batxillerat. Serà la seva primera temporada com a juvenil i en el Campionat de Catalunya i d'Espanya de Clubs podria participar amb el seu club, el DSV CV Sant Cugat.

Priante: "Jugar a voleibol és el que millor sé fer"

"L'objectiu a Sòria és seguir millorant el meu nivell de joc. Allà ens preparen per competir a escala internacional", detalla Priante. Per a la jugadora de Valldoreix, el voleibol "és el que millor sé fer i gaudeixo molt jugant".

Ariadna Priante va començar a jugar a voleibol a l'escola Ferran i Clua, en categoria aleví. Després, ja es va incorporar al DSV CV Sant Cugat, on ha jugat en les categories infantil i cadet.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem