Arriba la Festa Major de Mira-sol amb 4 activitats esportives programades

Durant els dies 5, 6 i 7 de juliol, Mira-sol viurà la seva particular Festa Major on els més esportistes podran participar en activitats de pàdel, petanca, escacs i ciclisme

Acabada la Festa Major de Sant Cugat arriba el torn de la Festa Major de Mira-sol. Amb el pregó d'inici a càrrec de l'associació No estàs sola, el divendres 5 de juliol a les 20 hores, els mira-solencs viuran un cap de setmana festiu amb més d'una vintena d'activitats tant per petits i grans, on l'esport serà un dels protagonistes.

Així doncs, la jornada de dissabte 6 de juliol iniciarà amb les portes obertes del Pàdel Mira-sol per a tots aquells que vulguin provar l'esport de raqueta, a partir de les 11 hores. A la tarda, serà el moment de la petanca, disputant-se un campionat organitzat pel Club de Petanca Mira-sol a les 16.30 hores. Finalment, a partir de les 18 hores, les partides simultànies d'escacs, en mans del Club d'Escacs Sant Cugat, posaran el punt final de la jornada esportiva de dissabte.

A més, com altres anys, el diumenge iniciarà (a les 11 hores) amb la ja clàssica Bicicletada Popular, amb sortida i arribada al Casal de Mira-sol, una bicicletada on podran participar bicicletes, monopatins o tricicles, entre d'altres. Amb tot, un cop acabat el recorregut, un recorregut pels diferents carrers de Mira-sol, es farà un sorteig d'una bicicleta entre tots els participants.

 
 
Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem