Ascens històric del Club Handbol Valldoreix a 1a Catalana

La Federació Catalana d'Handbol ha decidit que pugessin els 5 primers classificats dels 2 grups de 2a Catalana, entre ells, el Club Handbol Valldoreix

El Club Handbol Valldoreix assoleix el tan desitjat ascens a 1a Catalana, després que la Federació Catalana d'Handbol hagi donat per finalitzades totes les competicions. Així doncs, els valldoreixencs, situats en la 2a posició de la classificació del grup B de 2a Catalana, pujaran a la categoria de plata de l'handbol català.

"L'ascens representa el treball dels darrers anys. Així que molt contents, perquè per primer cop a la història del club jugarem a 1a Catalana" assenyala Quique Cruz, entrenador dels valldoreixencs. Tanmateix, el conjunt valldoreixenc espera que es faci oficial per part de la Federació Catalana d'Handbol per poder-ho celebrar. "Ens van enviar un correu dient que pujaríem, però encara no ho han publicat a la seva pàgina web".

En una situació normal, els dos líders de cada grup assolien l'accés directe i del 2n al 5è, es jugaven 2 places més en un sistema de play-off. No obstant això, enguany els 5 primers de cada grup han assolit l'ascens a 1a Catalana i per tant, la temporada vinent hi haurà 2 grups en comptes d'un únic grup a la 1a Catalana.

 
 
 
Comentaris

Destaquem