Ascens històric del Club Petanca Sant Cugat a la 3a Divisió Femenina

L'equip femení, subcampió de lliga, ha superat la promoció d'ascens, amb remuntada inclosa, amb el CP Sant Ildefons B

L'equip femení del Club Petanca Sant Cugat ha aconseguit un ascens històric a la 3a Divisió de la Federació Catalana de Petanca. Ho ha aconseguit després de superar la promoció d'ascens davant el CP Sant Ildefons B. En l'anada, les santcugatenques van perdre (6-3) a Cornellà de Llobregat, el 10 de febrer, i en la tornada el CP Sant Cugat ha derrotat amb claredat (8-1) al CP Sant Ildefons B, aquest diumenge, 17 de febrer, a les Pistes Municipals de Petanca Parc de la Pollancreda.

Segones en la lliga

En la lliga regular del grup 2 de 4a Divisió Femenina, el CP Sant Cugat ha estat segon, mentre que el CP Sant Ildefons B ha acabat novè del grup 3 de la 3a Divisió.

Patro Sánchez, delegada de l'equip femení del CP Sant Cugat, ha explicat que "estem molt contentes. Hem fet una gran temporada i aquest és un ascens històric pel club".

Les protagonistes d'aquest ascens han estat Pepi Velarde, Pepi Quiñonero, Isabel Ojeda, Mirucha Vázquez, Feli Revilla, Susana Reverte, Carme Reverte, Esther Creu, Loli Quintana, Carmen González, Célia Paz, Elena Pallars, Maite Sujas, Susana Cabezas, Sole Llanos, Salvadora Mula i Patro Sánchez.

 
Comentaris

Destaquem