Barrado i Martínez, del Golf Sant Cugat, s'alcen victoriosos en el Campionat de Catalunya

A més, el club santcugatenc, amfitrió de la competició, va sumar 2 subcampionats en el Campionat de Catalunya

5 golfistes del Club de Golf Sant Cugat van aconseguir pujar en el podi del Campionat de Catalunya de categories base, un campionat que es va disputar a Sant Cugat entre el dissabte 28 i el diumenge 29 de maig. Amb això, el club santcugatenc va obtenir 2 campionats, 2 subcampionats i una 3a posició.

En la categoria infantil femení, la santcugatenca Nagore Martínez aconseguia pujar a la part més alta del podi, després d'acabar el circuit (2 voltes de 18 forats) amb un total de 137 cops, per davant de Carolina Pérez-Tasso (Real Club de Golf El Prat), amb 138 cops, i de la també santcugatenca Adriana García, amb 146 cops. L'altre or del club santcugatenc va ser per Fèlix Barrado en la categoria aleví masculí, i és que els seus 149 cops, van ser suficients per superar a Biel Cabanes (150 cops) i a Javi Pérez-Tasso (153 cops).

D'altra banda, els sotscampionats van ser per Eric Díaz i Maria Ros. Díaz ho aconseguia en la categoria infantil masculí, després d'acabar amb 150 cops, a 7 del vencedor, Xavi Yagüe, mentre que Ros ho assolia en la categoria benjamí femení, amb 100 impactes, a 5 de la guanyadora, Txell Alós. En la categoria benjamina, els golfistes van realitzar una volta al circuit en dos dies (9 forats per dia).