Brun i Llamas, presents en la classificació d'Espanya sub-17 a la repesca per l'Europeu

Espanya sub-17 de voleibol no va poder classificar-se directament pel Campionat d'Europa i buscarà plaça en la segona ronda, que es disputarà durant l'abril del 2022

Les jugadores del DSV Club Voleibol Sant Cugat María Brun i Claudia Llamas van participar amb la selecció espanyola sub-17 en la 1a ronda de classificació per al Campionat d'Europa, disputada a Bèlgica entre el dimarts 4 i el dilluns 10 de gener. L'equip, però, després de finalitzar en la 5a posició, no va poder classificar-se directament per l'Europeu, i tindrà una 2a opció a l'abril, en la segona ronda, que es disputarà del 22 al 25 d'abril.

Espanya va començar el classificatori caient per 2 a 3 davant Itàlia, per posteriorment cedir 0 a 3 davant Holanda. A més, tant amb Bèlgica com amb Alemanya, el combinat espanyol va tenir opcions, però va acabar cedint ambdós partits en el tie break (2 a 3). En el darrer enfrontament, Espanya es va poder imposar 2 a 3 a Portugal, consolidant-se així en la 5a posició de la classificació. Itàlia, amb 5 victòries i un balanç de 15 sets a favor i 3 en contra (2 davant Espanya), va acabar primera de grup i va assolir bitllet per a l'Europeu, que es disputarà a República Txeca durant el mes de juliol.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem