El cadet del Club Gimnàstica Sant Cugat es classifica per al Campionat d'Espanya

El conjunt cadet de l'equip santcugatenc va assolir una de les cinc places que donen accés al proper Campionat d'Espanya de gimnàstica rítmica

El cadet del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat s'ha classificat per al proper Campionat d'Espanya. L'equip santcugatenc va assolir la plaça per a la competició estatal el passat diumenge 24 d'abril a Blanes, en la segona fase del Campionat de Catalunya - Copa Base Conjunts Nivell 7.

El cadet va assolir la quarta posició amb una puntuació de 8.700 en la modalitat cinc cèrcols i juntament amb el CR Blanes, el CER Pratenc, el CR Montjuic i el C Patricia assoleix el bitllet per al proper Campionat d'Espanya de gimnàstica rítmica que es disputarà del 31 de maig al 6 de juny, amb seu encara per determinar, en què participen cinc equips de cada comunitat autònoma.

 
L'equip cadet del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat. FOTO: Cedida.

L'equip cadet del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat. FOTO: Cedida.

A més, el diumenge 18 d'abril, el cadet va participar en la segona fase de la Copa Base Conjunts, que va servir de preparació per al classificatori, on va assolir la tercera posició, també en la modalitat cinc cèrcols.

A part de la participació del conjunt cadet, el CGSC va portar l'equip juvenil a ambdues competicions, però en les dues va assolir la setena posició.

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat no va participar en cap de les dues primeres fases d'ambdós campionats, ja que a causa de la COVID-19 eren en modalitat en línia i no era obligatori participar per poder disputar el classificatori.

Amb tot, l'entrenadora del cadet del CGSC, Andrea Vico, valora positivament la classificació del cadet per al proper campionat estatal: "Les gimnastes portaven molt temps sense competir i els nervis estaven molt presents, perquè va ser gairebé un any i mig sense trepitjar un tapís de competició. A més, hem tingut moltes restriccions i va fer que no anéssim del tot preparades, per tant poder classificar-se ha sigut un premi i una alegria per totes i és una recompensa al treball per lluitar aquest objectiu que s'ha pogut complir".

 
Comentaris

Destaquem