El cadet de la UESC jugarà la Final Four per ascendir a Preferent

Els vermell-i-negres van eliminar el CB Granollers en l'eliminatòria prèvia i lluitaran per pujar a la màxima categoria del bàsquet català

El masculí cadet de la Unió Esportiva Sant Cugat està d'enhorabona, i és que el conjunt santcugatenc va guanyar 58 a 54 el CB Granollers, el dissabte 27 de novembre, en la ronda eliminatòria de Preferent. Gràcies al triomf, els vermell-i-negres participaran a la Final Four per aconseguir l'ascens a la màxima categoria del bàsquet català.

Més info: El cadet de la UESC lluitarà per ser equip de Preferent

El partit no va ser pas fàcil, i és que els santcugatencs van estar tota l'estona a remolc. Amb això, en un mal tram final del primer quart, l'equip visitant va poder escapar-se en el marcador (15 a 23). Tot i que en el segon quart la UESC va poder retallar distàncies, l'electrònic en el pas pels vestidors seguia sent favorable al conjunt de Granollers (28 a 33).

En la represa, l'equip va augmentar la intensitat defensiva i va poder capgirar el partit en l'equador del parcial, no obstant això, el gran encert anotador dels rivals en el tram final del 3r quart col·locava el 45 a 47. En el darrer quart, però, els vermell-i-negres van donar un cop sobre la taula i van aconseguir certificar un important triomf (58 a 54), per assolir bitllet a la Final Four.

Amb tot, els santcugatencs tenen una oportunitat d'or davant seu, i és que l'equip podria assolir l'ascens a la màxima categoria catalana. En les semifinals, la UESC es veurà les cares en la UB Sant Adrià, mentre que l'altre semifinal serà entre el SESE i el CE Sant Nicolau. El vencedor de la Final Four ascendirà directament a Preferent, mentre que el 2n i el 3r jugaran una eliminatòria vers el penúltim i antepenúltim de la Preferent.