El CAR Sant Cugat reobrirà pels becats d'Alt Nivell de la província de Barcelona

La mesura s'engloba dins la Fase 1 de desconfinament i permetrà als esportistes d'Alt Nivell reprendre els seus entrenaments

El Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat anuncia que reobrirà de nou el centre a partir del dilluns 11 de maig, en una de les mesures dins la Fase 1. Així doncs, en un comunicat oficial del dimarts 28 d'abril, el centre esportiu anuncia que obrirà els centres amb mesures d'higiene i protecció reforçades i, si és possible, torns.

D'aquesta manera, el propòsit del Centre d'Alt Rendiment és reobrir les seves instal·lacions "als esportistes becats al Centre amb un perfil d'Alt Nivell, que es trobin actualment a la província de Barcelona, aplicant mesures de protecció i higiene que es concretaran per a cada modalitat esportiva, amb un aforament reduït en cada instal·lació, amb dos possibles torns d'entrenament i amb una dotació de personal tècnic ajustat a les necessitats de l'activitat", tal com assenyalen en el seu comunicat.

Així doncs, els esportistes becats en el Centre d'Alt Rendiment podran reprendre els seus entrenaments, tot i que de moment no s'oferiran els serveis de residència i restauració.

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

 

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper
 
Comentaris

Destaquem