Carles Domènech, del PHC Sant Cugat, subcampió d'Europa sub-19

El santcugatenc va assolir amb Espanya la 2a posició del Campionat d'Europa, després de perdre la final davant l'amfitrió Portugal

El jugador santcugatenc Carles Domènech, del Patí Hoquei Club Sant Cugat, va adjudicar-se amb Espanya el subcampionat d'Europa sub-19, després de caure 4 a 1 davant de Portugal, el dissabte 11 de setembre, en un torneig disputat a Paredes (Portugal). Els espanyols, tot i posar-se per davant en el marcador en la final amb una diana de Domènech en la primera part, van veure com l'equip lusità capgirava l'electrònic en la 2a part.

En la fase de grups, Espanya vencia 2 a 1 a Itàlia (amb una diana del santcugatenc) en la jornada inaugural, i guanyava en la 2a jornada a Anglaterra per 2 a 5, amb un altre gol de Carles Domènech. No obstant això, cedien en la darrera jornada 2 a 0 contra Portugal, per acabar en la 2a posició del grup. Ja en les semifinals, el combinat nacional golejava 6 a 0 a Itàlia, amb un doblet del jugador del PHC Sant Cugat, per assolir així bitllet a la final.

 
 
Comentaris

Destaquem