Carlos Nicolás dirigirà per 3r any a l'Olimpyc Floresta FS

Els bons resultats d'aquesta temporada han fet possible la renovació de tècnic al capdavant del sènior masculí

L'Olimpyc Floresta FS i Carlos Nicolás iniciaran una nova temporada de la mà, i ja en van tres, després que el club hagi decidit renovar el tècnic. El conjunt florestà va assolir amb escreix els objectius d'aquesta temporada, després de classificar-se per la lluita per l'ascens a la 2a Divisió B Nacional i competir fins al final d'aquesta fase.

Amb això, el tècnic es mostra satisfet amb el treball d'aquesta temporada: "Estic molt contenta amb la temporada que hem fet, ja que hem estat per sobre de les nostres expectatives i hem aconseguit lluitar per l'ascens. Tot i ser un equip molt jove, hem competit molt bé en tot moment i acabem amb un bon sabor de bona".

A més, Nicolás assenyala la bona entesa que hi ha hagut amb el club: "La renovació amb club ha estat molt fàcil, perquè estem alineats i volem seguir potenciant el primer equip com un referent pel club. De cara la temporada vinent, mantindrem el bloc de jugadors i intentarem reforçar-nos, tenint en compte que serà una temporada complicada, amb molts equips que baixen de 2a Divisió B Nacional".

Per la seva banda, Oriol Julià, director esportiu del club florestà, ha destacat la tasca realitzada pel tècnic: "Ha fet molt bon treball dins i fora de la pista, recaptant a jugadors i cuidant la gent de casa. A més, ha fet una gran preparació i planificació de la temporada. Quan va arribar, l'equip es trobava en una situació delicada, però ha sabut reconstruir l'equip i donar-los estabilitat".

Julià, també, ha parlat dels objectius de la temporada vinent. "Enguany hem cregut amb nosaltres i, tot i la falta d'experiència, ha estat un any positiu. Tenim potencial i esperem lluitar per estar amunt, tanmateix, la competició ens marcarà la temporada".

 
 
Comentaris

Destaquem