El CE Valldoreix acollirà als millors tenistes juvenils en el circuit Rafa Nadal

El club valldoreixenc serà, per 7a vegada, seu de la 3a prova del circuit Rafa Nadal Tour By Mapfre en un dels tornejos més importants a Espanya en les categories aleví i infantil

Un any més, el Club Esportiu Valldoreix reunirà els millors tenistes per a la 3a prova del circuit Rafa Nadal Tour By Mapfre en les categories sub-12 i sub-14. Disputat entre el divendres 3 d'abril i el dissabte 11, el torneig es disputarà en les categories masculina i femenina i puntuarà amb el coeficient màxim (2,5 punts) en el rànquing de la Federació Espanyola de Tennis, a més de donar un bitllet al Master de Mallorca als 3 primers classificats.

El club valldoreixenc és la 7a edició que participa en aquest circuit juvenil, un circuit format per 8 proves més un Master final i promogut pel tenista mallorquí, Rafa Nadal, i el recapte del qual va destinat a la Fundació Rafa Nadal. "És una feina forta, però val molt la pena, ja que és un torneig d'alt nivell. És una de les proves més importants d'Espanya i ens permet donar al club a conèixer i que els socis puguin jugar o gaudir d'aquesta festivitat", comenta Roger Badia del CE Valldoreix i Director del Torneig.

D'altra banda, el torneig tornarà a tenir una incidència directa amb els valors dels esportistes i es realitzaran activitats puntuables pel Trofeu dels Valors. Amb tot, Roger Badia confia a omplir les inscripcions del torneig: "El nostre objectiu és arribar als quasi 600 inscrits, nombre màxim de participants i xifra que hem arribat als darrers anys".

Així doncs, del 3 al 5 d'abril es disputaran les fases prèvies, mentre que del 6 a l'11 serà lloc per a les fases finals. Els partits es jugaran al millor de 3, sets en terra batuda, i en ell participaran tenistes de tot Espanya, a més de jugadors del CE Valldoreix i de la BTT Tennis Academy.

 
 
 
Comentaris

Destaquem