El CE Valldoreix acull el Circuit Guinotprunera de pàdel, amb més de 3.000 euros en premis

És el torneig de referència del pàdel amateur català

En les seves 12 pistes de pàdel, el Club Esportiu Valldoreix acollirà, del 20 al 27 d'octubre, la 2a de les 9 proves del Circuit Guinotprunera de pàdel d'aquesta temporada 2019-2020. Aquest torneig de referència del pàdel amateur català es jugarà en les categories Masculina (1a, 2a, 3a i 4a), Femenina (1a, 2a i 3a) i Mixta (1a, 2a i 3a). Les inscripcions ja es poden formalitzar, fins al dijous 17 d'octubre, a les 10 hores. El preu d'inscripció és de 29 euros una categoria, i 43 euros, dues categories, i inclou un welcome pack, amb una samarreta oficial i tècnica del torneig i obsequis dels patrocinadors i col·laboradors. Els socis del CE Valldoreix gaudiran d'un descompta especial i per jugar una categoria pagaran 26 euros, mentre que si en juguen dues, 37 euros.

 

Més de 3.000 euros en premis, i més de 4.000 en un sorteig de regals

Cada parella jugarà un mínim de dos partits per categoria, que es jugaran a 3 sets. L'organització lliurarà més de 3.000 euros en premis (material esportiu, entre d'altres) als campions i finalistes de totes les categories, tant del quadre principal com del de consolació, i més de 4.000 euros en un sorteig de regals de diferents productes de les empreses patrocinadores i col·laboradores. També hi ha una zona de chill out i els padelistes podran gaudir d'avituallaments gratuïts d'aigua, fruita i begudes. El 2018, el primer del nou circuit Guinotprunera -abans Padelcat-, hi van jugar unes 170 parelles.

La presentació oficial d'aquesta 2a prova s'ha fet aquest dijous, 10 d'octubre, al migdia, al Club Esportiu Valldoreix, en un acte presidit per Bernat Gisbert, vocal d'Esports de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix; Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix; Jordi Serra, director esportiu de l'empresa SummaPadel, i Roger Badia, gerent de Barcelona Total Tennis (BTT), empresa responsable de la gestió esportiva de l'entitat.

 

Joan Carles Pradell: "És el torneig pioner del pàdel amateur català"

Joan Carles Pradell ha explicat que "ens agrada acollir els torneigs de més alt nivell del món de la raqueta. És un tipus de torneig que entra dins la nostra filosofia. És el torneig pioner del pàdel amateur català. És un torneig social". Gisbert ha assenyalat que des de l'EMD de Valldoreix "s'aposta per l'esport i pel CE Valldoreix".

Jordi Serra: "El Circuit Guinotprunera és la marca de referència del pàdel amateur"

Jordi Serra ha explicat que el Circuit Guinotprunera "és la marca de referència del pàdel amateur. Som dels que portem més anys en el sector i organitzem un dels circuits amateurs més importants de Catalunya. Som un referent". Finalment, Roger Badia ha explicat que "ja portem una desena d'anys acollint una prova d'aquest circuit -abans anomenat circuitpadelcat-, consolidat i de prestigi".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem