El CE Valldoreix corona els 6 vencedors del Rafa Nadal Tour

El club valldoreixenc va acollir més de 600 tenistes en aquesta 9a edició, sent l'edició amb més participació

El Club Esportiu Valldoreix va ser un any més escenari d'una de les proves del circuit Rafa Nadal Tour, un dels tornejos més prestigiosos d'Espanya en les categories base. Així doncs, entre el divendres 8 i el dissabte 16 d'abril, 618 tenistes van buscar alçar-se amb el triomf en les 6 categories que es van disputar.

D'aquesta manera, en la categoria aleví individual, en la qual participaven 140 jugadors, Izan Bañares s'imposava 6 a 2 i 6 a 3 a Toni Escarda, mentre que en la categoria femenina, Paola Piñera es va alçar vencedora a Liliana Chetry 6 a 3 i 6 a 0, d'entre 104 participants.

Pel que fa a la categoria cadet masculí, la més nombrosa (168), Olav Berg guanyava a Enrique Carrascosa (6 a 3 i 6 a 1), mentre que en la femenina, el triomf queia a favor de Charo Esquiva, després de guanyar 6 a 1 i 6 a 0 a Gabriela Cynthi Paun, d'entre 118 participants.

Finalment, en categoria juvenil masculí, Manel Lázaro s'adjudicava el títol (6 a 0 i 7 a 5) davant Giovanni Ciocca (tenista de la BTT Academy), d'entre 44 participants, mentre que en femení, Martina Genís vencia a Ruth Roura (6 a 4, 5 a 7 i 7 a 5), en una categoria amb 44 tenistes.

Amb tot, Roger Badia, del CE Valldoreix, va assenyalar el bon nivell del torneig: "Hem gaudit d'un gran torneig de tennis i hem batut el rècord de participants. Això ens ha ajudat que el club estigués molt viu durant aquesta Setmana Santa i hem d'agrair l'actitud dels socis".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem