El CE Valldoreix, preparat per acollir el prestigiós Babolat Cup

Les instal·lacions del club valldoreixenc acolliran el Babolat Cup, un important torneig de tennis en les categories aleví i infantil

Els millors tennistes d'Espanya seran els protagonistes del Torneig Babolat Cup, un prestigiós torneig que se celebrarà en el Club Esportiu Valldoreix, entre el 29 i 31 d'octubre i entre el 5 i 7 de novembre. Amb això, els jugadors alevins i infantils, tant en masculí com en femení, seran els participants d'aquesta prova del Torneig Babolat Cup.

En un sistema d'eliminatòries en pistes de terra batuda al millor de 3 sets, hi haurà un quadre principal de 56 participants. Així doncs, mentre que els 8 amb millor rànquing accediran directament als setzens de final, els altres lluitaran per assolir una plaça en la 1a ronda. A més, en cas d'haver més inscrits, es jugaran una fase prèvia a 2 sets, de la qual sortiran 8 classificats per aquest quadre principal.

Amb això, el torneig serà puntuable per la Federació Espanyola de Tennis amb el màxim coeficient permès (2,5). Amb tot, el CE Valldoreix serà el primer escenari d'aquesta edició del Torneig Babolat Cup, un torneig que també es disputarà al Club Tennis Vila-real (del 13 al 28 de novembre), a un club andalús (del 22 al 28 de novembre) encara per confirmar, a l'UCJC Sports Club de Madrid (del 4 al 12 de desembre) i al Rafa Nadal Academy (del 4 al 12 de desembre).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem