El CFU Mira-sol Baco inicia el seu període electoral per elegir president

L'entitat verd-i-negre anirà a urnes per triar el seu nou president, després que hagi acabat el mandat de 6 anys de l'actual junta, presidida per Joan Salabert

El CFU Mira-sol Baco inicia les eleccions per a escollir el seu nou president, i és que enguany finalitza el mandat de 6 anys de Joan Salabert i la seva junta directiva. És per això que el club mirasolenc ha iniciat el seu període electoral en unes eleccions on Salabert ja ha anunciat que es tornarà a presentar i en les quals es votarà el dissabte 29 de maig a la ZEM de Mira-sol.

Així doncs, les candidatures que es vulguin presentar hauran d'enviar un correu electrònic, entre el divendres 7 de maig i el diumenge 16 del mateix mes, i en cas d'haver-hi més d'una candidatura, els socis de l'entitat podran exercir el seu dret a vot a la ZEM de Mira-sol, el 29 de maig, de les 11:00h a les 14:00h, seguint els protocols de seguretat de la COVID-19 i l'aforament permès en la instal·lació en tot moment.

 

Joan Sabalert es tornarà a presentar

De moment, només es coneix la candidatura de l'actual president Joan Salabert, el qual tornarà a presentar-se amb Albert Fos (vicepresident i encarregat de l'àrea esportiva), Eva Fernández (secretària i encarregada de les relacions institucionals) i Manuel Moreno (aspecte més social i de les relacions familiars).

Joan Salabert va iniciar la seva presidència amb el CFU Mira-sol Baco l'any 2009 i ha guanyat les 2 darreres eleccions. En el seu mandat, el santcugatenc va marcar com a objectiu fer créixer l'escola de futbol, potenciar el futbol femení i aconseguir l'ascens del primer equip a 2a Catalana.

Amb tot, Salabert fa una valoració del seu darrer mandat: "Fem una valoració molt positiva d'aquest mandat, i és que hem complert 2 dels 3 objectius marcats, ja que actualment tenim futbol femení en totes les categories i l'escola ha fet un creixement de qualitat, potent i meritori. És veritat que el primer equip no ha assolit l'ascens a 2a Catalana, un objectiu que teníem ambiciós, però estem contents d'estar a 3a Catalana".

 
Comentaris

Destaquem