Clara Fernández segueix volant alt en el Campionat d'Espanya sub-18

A més, José González i Víctor Velasco van aconseguir una medalla de plata i Marc Sala es va adjudicar una medalla de bronze

El Club Muntanyenc Sant Cugat segueix sumant podis dels seus atletes, després d'aconseguir 4 medalles en el Campionat d'Espanya sub-18, disputat a Tarragona entre el dissabte 17 d'octubre i el diumenge 18 del mateix mes. Amb això, 1 or, 2 plates i 1 bronze va ser el balanç del club santcugatenc.

D'aquesta manera, Clara Fernández no va fallar amb la seva cita amb el podi en el salt amb perxa i es va adjudicar una medalla d'or, amb una marca de 3.61 metres. La santcugatenca no va tenir rival en la prova, ja que en el seu primer salt (3.46 metres) només quedaven 4 atletes.

A més, la perxista va fer a la 1a els 3.56 metres i els 3.61 metres, moment en el qual es va quedar sola. Amb això, Fernández va anar directament als 3.71 metres, marca que també va assolir a la primera, i ja en els 3.81 metres va fallar els seus 3 intents.

Per la seva banda, l'atleta José González va assolir una meritòria medalla de plata en els 800 metres, amb un temps de 2:01.70, superant per 0,03 segons a Juan Diego Garcia. També plata per a Víctor Velasco en el salt de longitud, que tot i igualar la marca del guanyador (7.09 metres), el seu segon millor registre va ser de 7.00 metres, per darrere dels 7.08 metres del triomfador de la prova.

Finalment, Marc Sala, qui va finalitzar 4t en el salt de longitud, es va adjudicar la medalla de bronze en el triple salt amb una marca de 14.56 metres, 1 centímetre més que el seu company d'equip Andrey Lavila, qui es va quedar fora del podi.

Amb tot, el Club Muntanyenc Sant Cugat va finalitzar en la 8a posició del podi per a equips, amb un balanç d'1 or, 2 plates i 1 bronze, una classificació que va liderar el CD Colegio Base amb un balanç de 3 ors, 1 plata i 1 bronze.