El Club Esportiu Valldoreix acull als tenistes més joves

Un any més, en la 16a edició del Torneig Babolat organitzat per l’empresa Barcelona Total Tennis, enfronta als millors jugadors del tenis formatiu català

Una temporada més, al Club Esportiu Valldoreix s’ha celebrat la ja 16a edició del Torneig Babolat, de la mà de Barcelona Total Tennis i que s’ha disputat des del 30 de novembre fins aquest diumenge 29 de desembre a les pistes de tenis del club.

El torneig ha comptat amb jugadors de fins a cinc categories diferents benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior tant femenines com masculines. Per a la categoria juvenil, aquest torneig forma part del Circuit Juvenil d'Hivern de la Federació Catalana de Tennis i dona punts pel rànquing. Han participat jugadors de clubs com el RCT Barcelona-1899, CT Barcino, CT Sabadell, Cercle Sabadallès 1856, Club Egara i entitats esportives de Sant Cugat, com el Club Tennis Natació Sant Cugat, Junior FC i Set Ball Tennis. I també jugadors que formen part del Club Esportiu Valldoreix.

 

 

47 tenistes de clubs santcugatencs

 

En aquest torneig dels 156 inscrits, 47 son de clubs de tenis de Sant Cugat. Tot i això, només una tenista d’aquests 47 que pertanyen a clubs de Sant Cugat ha pogut guanyar el torneig i ha estat Carlota Verdú del Club Tenis Natació Sant Cugat en categoria cadet femenina. I en categoria benjamí masculina, Imad Lopez, del Club Esportiu Valldoreix, ha arribat fins a la final del torneig.

 

Premis destacats per als campions i finalistes

 

En cada categoria, els campions i campiones han rebut una entrada a PortAventura Park, i els finalistes, material esportiu de la marca Babolat. També cal destacar que els i les tenistes que han guanyat en categoria cadet i júnior s’han endut el 50% gratuït d'una beca als Estats Units d'i-consports. En el cas dels finalistes d'aquestes dues categories, el 25%.

 

Per la jutgessa-àrbitre del torneig i responsable de les competicions del Club Esportiu Valldoreix, Sonia Delgado, ha tornat a ser un èxit: "tot i haver altres competicions hem tingut la participació que esperavem, tot ha anat molt bé i és una bona oportunitat per als joves. A més, aquest any hem pogut donar premis destacats als tenistes i això l'ha fet atractiu, com l'entrada al parc de Port Aventura i els ajuts en beques als Estats Units en les categories cadets i junior".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem