Arriba en el Club Esportiu Valldoreix el primer ITF Junior de tennis

Les pistes del club valldoreixenc seran escenari d'aquest torneig internacional en categoria masculina, femenina i dobles

El Club Esportiu Valldoreix acollirà per primera vegada un torneig ITF World Tennis Tour Junior, una prova del circuit mundial juvenil de la Federació Internacional de Tennis per a jugadors de la categoria sub-18 en la qual participaran tenistes d'arreu del món. Així doncs, entre el diumenge 1 d'agost i el dissabte 7 d'agost, els tenistes, tant en la categoria masculina com en la categoria femenina i dobles, buscaran alçar-se campions d'aquest torneig.

Amb això, serà la primera vegada que el club valldoreixenc acolli un torneig d'aquesta categoria, tot i l'experiència amb la qual compta el CE Valldoreix en tornejos en categoria absoluta, i és per això que serà un torneig de la categoria 5, la més baixa a escala internacional, sent Valldoreix un dels 20 escenaris espanyols en els quals aquesta temporada s'està realitzant alguna prova ITF.

Amb tot, durant els primers dies de la competició, entre el diumenge 1 d'agost i el dilluns 2 del mateix mes, 32 tenistes buscaran fer-se amb un dels 4 bitllets que donaran pas al quadre principal, en el qual ja estaran classificats els 28 amb la puntuació més alta en el rànquing mundial junior. A partir del dimarts 3 d'agost, serà el torn dels setzens de final de l'ITF World Tennis Tour Junior, un torneig el qual es disputarà al millor dels 3 sets i que sumarà punts pel rànquing mundial junior. Les finals per dobles es disputaran de cara el divendres 6 d'agost, mentre que la final, tant masculina com femenina, tindrà lloc el dissabte 7 d'agost a les 11 hores a les pistes centrals del club.

 
 
Comentaris

Destaquem