El Club Gimnàstica Artística Sant Cugat busca mascota per la temporada vinent

Les gimnastes estan enviant les seves propostes per les xarxes socials i la guanyadora, es convertirà en la mascota de l'entitat santcugatenca

El Club Gimnàstica Artística Sant Cugat ha engegat per les seves xarxes socials una iniciativa per triar la nova mascota de l'entitat a partir de dibuixos de les gimnastes. D'aquesta manera, el dibuix guanyador es transformarà amb un gran peluix que representarà la mascota de l'entitat durant 1 o 2 temporades.

Així ho explica Núria Palos, presidenta del Club Gimnàstica Artística Sant Cugat: "Estem intentant que les gimnastes continuïn realitzant activitat esportiva o activitats vinculades amb l'entitat. Formem part del dia a dia de les gimnastes i volem seguir fent-ho durant el confinament".

Poc suport durant el confinament

L'expansió de la pandèmia de la COVID-19 ha aturat tota l'activitat del Club Gimnàstica Artística Sant Cugat i l'entitat santcugatenca ha vist com el nombre de gimnastes s'ha reduït de les 80-90 que hi havia al principi de la temporada a una cinquantena.

A més, la Federació Catalana de Gimnàstica ha donat per finalitzades totes les competicions fins al final de temporada, donant per vàlida la classificació tal com estava. Amb tot, Núria Palos lamenta no estar rebent suport per part de l'Ajuntament de Sant Cugat: "D'ençà del confinament, no s'han posat en contacte en cap moment amb nosaltres. Sabem que és un moment complicat, però no parlem d'un suport econòmic, sinó d'un suport emocional".

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

 

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper
 
Comentaris

Destaquem