El Club Hoquei Valldoreix jugarà el seu primer partit

L'entitat d'hoquei herba creada a principis de 2020 jugarà per primera vegada en un partit amistós davant el Sarrià Hockey Club

El Club Hoquei Valldoreix, una entitat d'hoquei sobre herba creada l'any 2020, jugarà per primer cop amb un equip format amb benjamins i prebenjamins. El club ho farà en un partit amistós que es jugarà a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix, el proper 29 de maig, davant el Sarrià Hockey Club, un equip que també jugarà el seu primer amistós amb jugadors d'aquestes categories.

Aquesta serà la primera vegada que els nens i nenes juguin un partit, tot i que des de fa mesos ja entrenen amb regularitat, però encara no havien viscut l'experiència de jugar un partit.

Degut a aquest fet històric, el club valldoreixenc està preparant un esdeveniment festiu en què hi puguin assistir les famílies i els integrants del club. Amb això ja té preparades diverses activitats, la jornada començarà a les 10:00 amb l'explicació d'un conte infantil, "Missé", per part de la il·lustradora Mercè Armengol, a tots els assistents al matx, seguidament a les 10:30 es jugarà al partit i quan acabi el partit el podòleg Roberto Cháves, director gerent de la clínica TecnoPeu, oferirà un clínic sobre podologia infantil als pares dels joves esportistes.

El Club Hoquei Valldoreix és un projecte esportiu que va néixer a principis de 2020 i que pretén donar a conèixer l'hoquei herba com esport transversal i inclusiu, que aporti valors enriquidors als infants de 4 a 12 anys. L'entitat té el suport de l'agència de comunicació i màrqueting santcugatenca, Edeon, i SOREA com a patrocinadors principals i l'objectiu del club és consolidar-se en les categories base i anar incorporant cada vegada més categories i més jugadors.

 
 
Comentaris

Destaquem