El Club Muntanyenc Sant Cugat assoleix 2 ors al Campionat de Catalunya de relleus

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat va guanyar les proves 4x100 i 4x300 de la categoria sub-16, amb rècord del campionat en el 4x100

El Club Muntanyenc Sant Cugat va aconseguir 2 medalles d'or en el Campionat de Catalunya de relleus en la categoria sub-16 femenina, disputat el dissabte 17 d'abril al Prat de Llobregat. Ambdues medalles les van assolir les atletes Paula Rodríguez, Elda Romeva, Helena Santacana i Martina Zunino.

Així doncs, en la modalitat 4x100, les santcugatenques esmicolaven el rècord del campionat, amb un temps de 48.84 segons i s'emportaven la medalla per sobre del CA Terres de Ponent, amb un temps de 50.29, i del CE Penedès, amb una marca de 50.33. Ja en les semifinals, l'equip local aconseguia el millor temps, amb un 48.87.

D'altra banda, en el 4x300, el Club Muntanyenc Sant Cugat accedia a la final i s'imposava amb molta solvència en la carrera, amb un temps de 2:49.03 minuts, molt per sobre de l'Avinent Manresa (2:57.21) i de L'Hospitalet At. (2:57.82).