El Club Muntanyenc Sant Cugat presentarà els més de 300 atletes d'aquesta temporada

La presentació oficial d'atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat reunirà a les 5 categories d'escola i els 7 grups de tecnificació diferents que formaran enguany el club santcugatenc

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat es prepara per viure la seva especial presentació dels atletes que conformen l'entitat esportiva. Celebrada el dissabte 9 de novembre a la ZEM La Guinardera, en ella es presentaran els més de 310 atletes amb els quals compta el club en una jornada d'esport i festivitat.

Actualment, el club es divideix en 5 categories d'escola més els grups de tecnificació. Així doncs, prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i cadets són les edats de les categories de l'escola, mentre que el grup de tecnificació està dividit en 7 modalitats diferents: velocitat, tanques, salt de perxa, triple salt, salt d'alçada, marxa i llançaments.

A més, a part de les fotografies individuals de cada grup i la clàssica fotografia de grup, en la presentació se celebrarà una petita competició entre els diferents atletes del club i els familiars que es vulguin animar, una competició amb les modalitats de 50 metres llisos i el llançament de llargada.

Amb tot, per a Toni Corgos, responsable de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat: "Som una secció consolidada i volem tenir visibilitat en el poble. A més, el nostre objectiu per aquest any és seguir creixent com a secció". Finalment, Toni Corgos ha apuntat que inicien una temporada amb molta il·lusió: "Nosaltres volem fer podis en les diferents categories. D'altra banda, el juliol del 2020 hi ha el Campionat d'Europa Sub-18 a Itàlia, un campionat on comptem amb 3 o 4 atletes amb aspiracions i estem treballant per assolir la seva classificació".

 
 
 
 
Comentaris

Destaquem