El Club Petanca Sant Cugat recapta al voltant de 300€ en el seu Social Solidari

En el torneig van participar 44 socis, les inscripcions dels quals es destinaran a la campanya contra la COVID-19 'Jo em corono'

El Club Petanca Sant Cugat va celebrar, entre el dissabte 25 de juliol i el diumenge 26, una nova edició del seu Social d'Estiu Solidari, un torneig en el qual van participar fins a 44 socis (22 duples) i el recapte del qual va anar destinat a la campanya Jo em corono.

Així doncs, en un sistema de grups, disputat el dissabte 25 de juliol, els 2 millors de cada grup van assolir el bitllet a la fase d'eliminatòries, una fase d'eliminatòries en la qual van participar 8 duples i es va celebrar el diumenge 26 de juliol.

D'aquesta manera, la dupla formada per Bravo-Àngel va assolir guanyar el Social d'Estiu Solidari en la categoria general, per davant de Santos-Carlos Marquina, mentre que en la categoria de consolidació la parella formada per Arturo-Robertito es va imposar a Jose Maria Branchart-Estrella.

Enguany, la COVID-19 va reduir el nombre de participants d'aquest Social d'Estiu, un social que va seguir en tot moment les normes higienicosanitàries establertes. Tanmateix, Carme Reverte, membre de la junta de Club Petanca Sant Cugat explica: "És una jornada per retrobar-se amb el soci donar-li l'oportunitat de passar el dia amb la gent del club".

Amb tot, un Social d'Estiu Solidari el qual va recaptar fons per a la campanya de Jo em corono i va assolir un total de 300 euros aproximadament, entre les inscripcions, la rifa i la col·laboració de la junta directiva, per ajudar a l'associació a combatre la COVID-19.

 
 
 
Comentaris

Destaquem